Yeniden 3x2!

Yeniden 3x2!

3 parça 2 kombin…3 model 2 renk, 2 model 3 renk.

3x2’yle daha önce tanıştıysanız bu tekerlemeye çoktan hakimsinizdir.

Modaya gönül vermiş iki mühendis olarak; bir idealist ve bir hayalperest, tasarımı sayılara indirgeyerek yalınlaştırmanın mümkün olduğuna inandık ve 2020 yılında 3x2 markasını yarattık.

3x2 capsule collection

Gizem’in küçüklüğünden beri renklere ve kumaşlara olan ilgisi, durulmayan yaratma ve tasarlama tutkusu.
Funda’nın aileden gelen tekstil tecrübesi ve mühendislikten gelen analitik bakış açısı.

Neredeyse 20 yıllık iki arkadaş olarak, kurumsal dünyalarda geçen uzun hazırlık sürecimizin ardından, Gizem’in hayalinden yola çıktık ve bu hayali birlikte şekillendirmeye karar verdik. Sistemin içinde ama sistemden farklı 3x2’yi yarattık.

3x2 ile siz sevgili müşterilerimize, birbiriyle mix&match edilerek de kullanılabilecek hazır kombinlerde zamansız modayı sunarak hayatınızı kolaylaştırmayı amaçladık.

2022 yazında ise 3x2 yolculuğunda yeni bir dönemeci geride bıraktık.

Hayalimizde yarattığımız çok yönlü, yeniliklere açık, güncel ama zamansız, renkli ve zarif 3x2 dünyası, geçirdiği dönüşümle artık daha farklı, daha özgün ve çevresine daha duyarlı.

Yeni iş modelimiz ile 3x2 markası, özgün tasarımları ve lokal üreticilerin elinden çıkan, sınırlı sayıda özel dikim ürünleri ile sizlere “herkesten farklı” ayrıcalığını tanıyor. Ürünlerde kullanılan kumaşlar titizlikle “dead-end-stock” kumaşlardan seçilerek, çevreye ek yük oluşturmuyor ve sürdürülebilirlik yolunda bizi bir adım öne taşıyor. Üretilmiş ama kullanım şansı bulunamamış kumaşlara yeniden değer kazandırılarak dönüşümleri sağlanıyor.

Bir yandan özel dikim kalitesini sizler için daha ulaşılabilir kılarken hem yerli üreticilerimize hem de dünyamıza katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.

Umarız siz de bu hayalimize ortak olup, 3x2 atmosferinin ve dönüşümün bir parçası olmaktan keyif alırsınız.

Tekrar hoş geldiniz!

Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.